E-mail info@artisterforfred.se

Svårt att välja tema till barnkalaset?

572039-5-birthday-celebration-balloonsUnder sommaren är det många födelsedagskalas som ska hållas och planeras men eftersom att många barn har sina kalas under denna period kan det vara svårt att göra kalaset unikt. Men med lite fantasi och påhittighet kan man lyckas!

I sommartider är det många barn som fyller år vilket gör att sommarlovets schema är fullspäckat med roliga och udda födelsedagskalas. Dock kan det vara svårt att välja ett unikt tema till sitt kalas när det är så många barn som firas och då kan det vara bra om man har lite fantasi. Och någon som lyckats att riktigt gnugga fantasiknölarna är 34 åriga Caroline Åkerström i Karlskrona som när hennes dotter fyllde 5 år i slutet av juni anordnade maskeradkalas med artisttema.

– Barnen gladde sig otroligt mycket och tyckte nog att det var kul att slippa det traditionella prinsesstemat. Så det här ska vi nog pröva igen! berättar Caroline när vår reporter frågar henne om hon tycker att kalaset blev lyckat. – Barn är så påhittiga och jag tror inte vi hade en enda dubblett, förutom att både min lilla tjej och en pojke klätt ut sig till Sean Banan båda två, skrattar Caroline och visar upp dotterns kostym som hon beställt online på Partytajm.se.

Vart hittar man inspiration?

Nu när tisdagskvällarna tas upp av Petra Marklund och Allsång på Skansen så det är bara att luta sig tillbaka och låta programmets gäster vara den största inspirationskällan. Denna vecka kommer bland annat schlagerveteranen Björn Skifs och nykomlingen Jon Henrik att gästa programmet och längre fram kommer även Electric Banana Band, Laleh och många fler internationella artister att titta förbi i rutan. Om man vill vidga sina vyer ytterligare är ett tips att hämta inspiration från kanske gästerna hos Lotta på Liseberg eller varför inte klicka sig in på SVTplay och kika på Eurovision Song Contest en gång till?