E-mail info@artisterforfred.se

Inspireras av artister

Det är ingenting som är så inspirerande som artister. Det är de som hart makten att påverka, och även om man kan tro att det är media som styr – så är det egentligen artisterna. Det här gäller säkerligen även skådespelare och andra kändisar, men det är ju faktiskt artisterna som verkligen får en riktig genomslagskraft.

Kolla bara på Justin Bieber. När han var i Stockholm i april fick han hundratals tjejer att gråta hysteriskt utanför hans hotell. Kolla den här videon till exempel:

Det är verkligen hysteri, och även om de som inte är fans har svårt att förstå saken och kanske skrattar bort saken, måste man inse att det faktiskt är otroligt mycket kärlek som dessa fans känner för sin artist. Justin Bieber har verkligen en otrolig makt, och kan få flera att göra som honom. Förhoppningsvis använder han sin makt väl, och gör  vad han kan för att hans fans ska bete sig som folk. Det är inte helt ovanligt att fans också klär sig som sin artist, och det är verkligen både fascinerande och roligt. Det gäller dock att vara fantasifull i var man köper sina kläder om man vill efterlikna sin artist. Att hitta kläder på till exempel www.stylepit.se gör det lättar att vara unik, och på så vis blir man ju mindre lik alla andra, samtidigt som man kan skräddarsy sin stil efter sin artist.

Att inspireras av artister kommer vi nog alltid att göra, och det är inget annat än roligt – och om du känner att du vill likna, men inte vågar? Tveka inte – du är fri att likna hur mycket du vill, bara du mår bra av det.