E-mail info@artisterforfred.se

Arctic Love Bomb

Den 27 november från klockan 12 gäller det att inte missa GreenPeaces lilla stödgala för alla klimatkämpar. En gala som heter Arctic love bomb och som är ett stöd för de trettio klimatkämparna som riskerar långa fängelsestraff för att de protesterat för oljebolagens exploatering av Arktis. Något som man inte ska bli straffad för utan hyllad.

Denna gala hyllar alla klimatkämpar och det fria ordet – och det gör man med fest och dans.  På scen kommer du få njuta av bland andra Ebbot, Peter Björn & John, Elena Wolay med många, många fler fantastiska personer.

Att dansa för fred och miljö

Isberg i ArktisMusik är något som de flesta av oss älskar och mår bra av. Och att då få dansa för att få en bättre värld gör att man får lite extra krut i benen. Det fantastiska är att man kan se detta som lite mer aktiva protester istället för att gå i ett led och skrika slagord. Här samlas man och har kul samtidigt som man belyser viktiga ämnen. Nästan lite som att man är tillbaka på det glada sjuttiotalet. Detta är även ett perfekt tillfälle att samla in pengar som behövs till alla hjälporganisationer. Och att man får in artister att spela och uppträda gratis är något helt fantastiskt. När man tänker efter hur världen ser ut borde vi har fler sådana tillfällen där vi dansar för fred och orättvisor i världen? Inte sant? Sedan kan vi aktivt välja om vi vill vara med eller inte och om vi med det endast vill vara bidragsgivare. I slutändan handlar det om att det vi gör ska leda till någonting. Att dansa är kul, men att se vad dansen kan föra med sig för positiva effekter är något kittlande. Så, sätt på dig dansskorna den 27. Och vill du läsa vidare om en tapper kämpe kan du läsa om Bono här.